Leveringsvoorwaarden

Bij de webshop van Do’s Interiors bent u 365 dagen per jaar en 24 uur per dag welkom voor een selectie van mooie en bijzondere woonaccessoires en cadeaus uit onze winkel aan de Aalsterweg 89 in Eindhoven. Daarnaast bieden wij via onze webshop enkele showroommodellen aan (banken, fauteuils, salontafels, stoelen, tafels, kasten, kleden en verlichting) met een aantrekkelijke korting. Vanzelfsprekend zijn deze producten, mits niet uitverkocht, te zien in onze winkel aan de Aalsterweg 89 in Eindhoven.


Levertijd
Woonaccessoires en cadeaus leveren wij zo veel mogelijk uit voorraad. Bestellingen die op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor 12:00 uur geplaatst en betaald zijn worden dezelfde dag verzonden met PostNL. Bestellingen die op zondag en maandag geplaatst en betaald zijn worden op dinsdag verwerkt.  Sommige producten hebben een langere levertijd. Indien het product niet voorradig is dan staat dat vermeldt bij het betreffende product en wordt u na bestelling per e-mail op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd. Orders worden compleet verstuurd. Dat wil zeggen: als er een product bij zit wat tijdelijk niet voorradig is dan wachten we met verzenden tot alles weer leverbaar is. Bij een bestelling met haast dan kunnen we in overleg de order in delen verzenden.

Showroommodellen (banken, fauteuils, salontafels, stoelen, tafels, kasten, kleden en verlichting) worden op afspraak door onze eigen bezorgservice geleverd en zo nodig gemonteerd. De leveringstijd en leveringskosten hiervan zijn op aanvraag. Stuur een e-mail naar webshop@do-s.nl voor een opgave van de levertijd en de verzendkosten.

 

Verzendkosten
Woonaccessoires en cadeaus worden in Nederland aangetekend verzonden met PostNL. De verzendkosten hiervan zijn € 8,05. Bij bestellingen vanaf € 75,- is verzending gratis. Voor bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag. Stuur een e-mail naar webshop@do-s.nl voor een opgave van de kosten. Showroommodellen (banken, fauteuils, salontafels, stoelen, tafels, kasten, kleden en verlichting) worden op afspraak door onze eigen bezorgservice geleverd en zo nodig gemonteerd. De leveringstijd en leveringskosten hiervan zijn op aanvraag. Stuur een e-mail naar webshop@do-s.nl voor een opgave van de levertijd en de verzendkosten.


Betalen
Met iDEAL
kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Daarna klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u de bank. Vervolgens word u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseert u de betaling. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS Bank.


Levering

Woonaccessoires en cadeaus die op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor 12:00 uur besteld en betaald zijn worden dezelfde dag verzonden met PostNL. Woonaccessoires en cadeaus die op zondag en maandag besteld en betaald zijn worden op dinsdag verwerkt en verzonden. PostNL levert in 96% van de gevallen binnen 1 dag. We kunnen echter nooit garantie geven dat je bestelling de volgende dag aankomt. Als we de bestelling versturen ontvangt u van ons een e-mail. De bestelling wordt in Nederland door PostNL aangeboden met een handtekening voor ontvangst. Er wordt door PostNL twee keer aangeboden. Daarna krijgt u een afhaalbericht en kunt u de bestelling ophalen bij het Postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer 1 week.

Showroommodellen (banken, fauteuils, salontafels, stoelen, tafels, kasten, kleden en verlichting) worden op afspraak door onze eigen bezorgservice geleverd en zo nodig gemonteerd. De leveringstijd en leveringskosten hiervan zijn op aanvraag. Stuur een e-mail naar webshop@do-s.nl voor een opgave van de levertijd en de verzendkosten.


Afhalen bestelling
Bestellingen kunnen ook afgehaald worden bij de winkel van Do’s Interiors aan de Aalsterweg 89 in Eindhoven. Voordat u uw bestelling kunt afhalen krijgt u altijd eerst een berichtje als uw bestelling klaar staat.

Onze openingstijden zijn:

 • Dinsdag t/m donderdag                   9:30 – 18:00 uur
 • Vrijdag                                                  9:30 – 20:00 uur (in de maanden juli en augustus hebben wij geen koopavond en zijn wij tot 18:00 uur geopend)
 • Zaterdag                                              9:30 – 17:00 uur
  Wij zijn gesloten op zondag en maandag en hebben geen koopzondag.


Ruilen

Bent u niet helemaal tevreden over uw bestelling? Binnen 14 dagen na levering kunt u accessoires zonder opgaaf van reden retourneren. Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

 • Meld uw retour aan via webshop@do-s.nl
 • Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
 • Voeg een kopie van de aankoopfactuur toe aan het pakket.
 • Zodra wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen.

Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:
Do’s Interiors
T.a.v. Retour webshop
Aalsterweg 89
5615 CB Eindhoven

De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper. Kosten van retour zijn afhankelijk van de grootte en gewicht. Bij dure producten is het raadzaam om deze verzekerd te laten retourneren. Defecte producten worden niet door ons vergoed.


Klachten
 
In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar webshop@do-s.nl


Algemene voorwaarden
Do’s Interiors is CBW-erkend. Dit betekent dat aankopen veilig en met zekerheid gedaan kunnen worden. Klik hier voor de Algemene voorwaarden.


Extra informatie

Voor voorraadinformatie en/of voor andere vragen kunt u contact opnemen met Do’s Interiors. Ook horen wij graag hoe wij onze webshop en service kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn bereikbaar op:

 • Dinsdag t/m donderdag                   9:00 – 18:00 uur
 • Vrijdag                                                 9:00 – 20:00 uur (in de maanden juli en augustus hebben wij geen koopavond en zijn wij tot 18:00 uur geopend)
 • Zaterdag                                              9:30 – 17:00 uur
  Wij zijn gesloten op zondag en maandag en hebben geen koopzondag.

 

Privacy
Do’s Interiors respecteert de privacy van alle gebruikers. Bij het inloggen als nieuwe klant worden er een aantal gegevens van u gevraagd. De persoonlijke informatie die u aan ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.